Ostutingimused

Veebipoe toitlustus.lvrkk.ee (edaspidi Veebipood) omanik on Tallinna Tehnikakõrgkool (registrikood 70003773), asukohaga Pärnu mnt 62, 10135 Tallinn.
Isikuandmete vastutav töötleja on Tallinna Tehnikakõrgkool. Tallinna Tehnikakõrgkool edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.

Müügilepingu kehtivus, kauba- ja hinnainfo
Müügitingimused kehtivad Veebipoest kaupade ostmisel. Veebipoes müüdavate kaupade hinnad (eurodes) ja teave kauba kohta on esitatud vahetult kaupade juures.

Kaubad saab kätte üksnes neile ise järele tulles teenusmajanduse instituudi bistroost Mõdrikul. Kaup on kättesaadav esmaspäevast reedeni (va riiklikel pühadel) ajavahemikul kella 11.30 kuni 14.00-ni. Kaupa ostja soovitud aadressile kohale ei toimetata.

Kaupade tellimine
Kauba tellimiseks tuleb lisada soovitud kaubad ostukorvi. Tellimuse vormistamiseks tuleb täita nõutud andmeväljad ning valida „Tulen ise kaubale järele“. Seejärel kuvatakse ekraanile tasu suurus, mille saab tasuda pangalingi kaudu. Leping jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest Veebipoe arvelduskontole.
Kaupu saab tellida esmaspäevast reedeni esitatud kauba valikust, kas kõikideks nimetatud päevadeks korraga või üksikute päevade kaupa. Kauba kättesaamiseks esmaspäeval ja/või teisipäeval tuleb tellimused esitada ja tasuda hiljemalt esmaspäeval kella 10.00-ks. Teistel päevadel tuleb tellimused esitada ja tasuda hiljemalt kättesaamise päevale eelneva päeva hommikul kella 10.00-ks (nt kolmapäevaks tuleb kaup tellida ja tasuda teisipäeval kella 10.00-ks). Uuendatud kaupade valik (järgmise nädala kaubad) ilmub e-poodi iga nädala reedeks, millest alates on võimalik tellida kaupu järgmiseks nädalaks.
Kui tellimus esitatakse pärast kella 10.00-t, siis tellimust ei täideta. Ostjat teavitatakse esimesel võimalusel ning tasutud raha tagastatakse mitte hiljem kui 14 päeva jooksul teate saatmisest.

Makseviisid ja maksete vahendamine
E-poes on võimalik tasuda ostude eest eurodes kaardimaksetena Swedpank, SEB, LHV, Luminor, Coop Pank, Pocopay kontodega. Teenuse kinnitamisel suunataks kasutaja panka, kus ootab ees eeltäidetud maksekorraldus. Peale makse sooritamist saadetakse Sinu e-postile arve koopia. Makseid vahendab Maksekeskuse AS.

Taganemisõigus
Lähtuvalt müüdavatest kaupadest, milleks on toidukaup - kiiresti riknev ja vananev, ei ole ostjal lepingust taganemise õigust (Võlaõigusseadus §53 lõige 4 punkt 4).

Pretensiooni esitamise õigus
Veebipood vastutab ostjale müüdud kauba lepingutingimustele mittevastavuse või puuduse eest, mis oli olemas juba asja üleandmise hetkel. Ostjal on õigus puuduse ilmnemisel pöörduda koheselt söökla teenindajate poole. Kui kaupa ei ole võimalik asendada, tagastab Veebipood ostjale kõik müügilepinguga kaasnenud tasud.
Veebipood vastab ostja esitatud kaebusele kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis 15 päeva jooksul.

Otseturustus ja isikuandmete töötlemine
Veebipood kasutab ostja poolt sisestatud isikuandmeid (sh nimi, telefoninumber, e-maili aadress, pangarekvisiidid) ainult tellimuse töötlemiseks ning kauba ostjale toimetamiseks. Veebipood võib saata ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-maili aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-kirja aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks. Täpsem info on kirjas veebipoe privaatsustingimustes.

Vaidluste lahendamine
Kui ostjal on Veebipoe osas pretensioone, tuleb need saata e-kirja aadressile anne-mai.veerg@tktk.ee

Kui ostja ja Veebipood ei suuda lahendada vaidlust kokkuleppe teel, siis on ostjal võimalik pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole. Tarbijavaidluste komisjoni pädevuses on lahendada ostja ja Veebipoe vahel sõlmitud lepingust tulenevaid vaidlusi. Ostja kaebuse läbivaatamine komisjonis on tasuta.