KOLMAPÄEV
Bataat, porgand, sibul, küüslauk, köögikoor, peekon, sool, pipar
Toote kaal 400g
Lisand: leib
Keefir on hapupiimajook, mille valmistamiseks on kasutatud segajuuretist, mis sisaldab piimhappebakterite (laktobatsillid, laktokokid) kõrval ka erinevaid pärme, aroomi tekitavaid ja äädikhappebaktereid.
Toote maht 200 ml
toorsalat erinevatest köögiviljadest
Kaal 200g
Mahlakontsentraat (õun, apelsin, porgand, granadill) ja vesi
Toote maht 200 ml
Pasta, suitsukala, marineeritud kurk, muna, sibul, hapukoor, majonees
Toote kaal: 300g
Lisand: croissant
Pastöriseeritud piim
Toote maht 200 ml
Riis, piim, suhkur, vanilje, vahukoor, puuviljasegu (ananass, virsik, pirn, õun)
Toote kaal 250 g
seakaelakarbonaad, muna, jahu, õli, maitseained,
Toote kaal 550 g
Lisand:kartul/riis, kaste, salat, kaste, leib, sepik